Z przyjemnością zapowiadamy kolejne, sierpniowe wydarzenie z serii "Kitchen Art With The Greatest", której dumnie patronujemy.
Gotowanie jako sztuka
Wydarzenie to powstało z myślą o promocji kuchni jako sztuki i cechuje się niezwykłym prestiżem. Na kolację „live cooking” zapraszani są najlepsi chefowie zarówno z Polski, jak i z całego świata. Swoim gotowaniem udowodniają, że gotowanie jest niezwykle wymagającą sztuką, która rodzi się z pasji.
Gość specjalny
Gościem imprezy będzie zwycięzca 5. edycji programu kulinarnego „Hell’s Kitchen”. Wojciech Bartczak to młody i kreatywny chłopak pochodzący z Poznania, dla którego gotowanie stało się sposobem na życie. Doświadczenie zdobywał ucząc się w szkole gastronomicznej i mieszkając przez rok w Stanach Zjednoczonych.
A co w menu?
Tematem menu zaprezentowanego przez Wojciecha Bartczaka będzie „Iluzja Kulinarna”. Chef spróbuje udowodnić, że jadalne kamienie i sos z bursztynu to nie tylko magia, ale prawdziwa uczta!
Wydarzenie odbędzie się 19 sierpnia w Sopocie w ponad 100-letniej willi i restauracji L’EntreVilles.
Jeśli tak jak my kochacie kulinarne podróże, śledźcie naszą stronę i bądźcie na bieżąco ze wszystkimi nowościami dotyczącymi wydarzenia „Kitchen Art With The Greatest”.